Cicapár összesimulva medál, ezüst-fekete-fehér, kristályokkal

VAN
Raktárkészlet:
két cica medál lánccal
két cica medál lánccal
két cica medál lánccal
két cica medál lánccal
két cica medál lánccal
két cica medál lánccal
2 700 Ft
A medál nagysága: 3x1,5 cm. A nyaklánc hosszúsága: kb. 45 cm.

Vásárolj többet olcsóbban!
 10% kedvezmény minden termékre 6500 Ft felett! 
 15% kedvezmény minden termékre 13000 Ft felett! 

A kedvezményt a kosárban vonjuk le!

Szállítási idő: 1-2 munkanap! Házhozszállítás vagy Postapont • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Minden raktáron
Tel.: 06-70-315-7815.

Raktáron van. Szállítási idő 1-2 nap.
2 db
Részletek

Ezüst és fekete cicapár, akik békésen, összesimulva ülnek örökkön örökké, és összebújva szemlélik a világot. Aranyos darab és kedves ajándék is lehet belőle. Tisztára mint Lukrécia és Szerénke (ha valaki emlékszik az ősidőkből erre a két mesehős cicára), bár Szerénke sokkal teltebb volt a rajzfilmben. Nem csak aranyos, de szépen kidolgozott, esztétikus medál is. Ha van cicád, vedd meg ezt a medált, hogy legyen még kettő. Ha nincs, vedd meg azért, hogy legalább lánc formájában lehessen két cicád. Kicsi lányoknak csillogó ékszer, nagyobb lányoknak trendi poén, még nagyobb anyukáknak vagány megjelenés, nagyiknak pedig egy klasszikus üzenet Aradszky Lászlótól: Nem csak a húszéveseké a világ!

A macska szimbólumként is kedvelt, Kínában az egyik legkedveltebb jelkép. A macska igazi egyéniség, ezt csak az tudhatja, aki már élt együtt huzamosabb ideig ezzel a csodálatos lénnyel. A macska a nőiesség és a függetlenség jelképe. A nő mindig szeretné magát olyannak képzelni, amilyen szerinte a macska: titokzatosnak, elegánsnak, hajlékonynak, és egy icipicit ragadozónak. 

A medál nagysága: 3x1,5 cm. A nyaklánc hosszúsága: kb. 45 cm.

Egy jól megválasztott ékszer öltöztet, feldobja a napodat, valahányszor ránézel, jobb kedvre derülsz. A színekkel és anyagokkal manapság könnyű variálni a különböző stílusokat, nem kell ragaszkodni a hagyományos szettekhez, nem feltétlenül kell a fülbevalót a karkötő vagy nyaklánc színéhez igazítani. Légy akár merész, akár konvencionális, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő ékszert. 


Adatok
Gyártó
MariaKing
Cikkszám
200/cc
Cikkszám
200-cc
Termékajánló
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!