Férfi órák

Több mint 400 féle egyedi, válogatott férfi óránk közül sok utolsó darabot találsz, verhetetlen áron.

Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat: 06-70-315-7815

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Forgalmazott óramárkáink: Excellanc, Akzent, Classix, Radiant, Tavolino, Chronotech, Lorus, Elite, Qbos, Adrina, Arabians, Armani, Barcelona, Fame, Donna Kelly, 4You, Just Cavalli, Pertegaz, Time Force, Watx Colors, Quiin, Esprit, Justina, Madison, Laura Biagiotti, Maria King, Ene, Haurex, Miss Fox, Kenneth Cole, stb.

Férfi óráink különlegesen szép, egyedi darabok, alacsony áron rendelhetők az áruházban.
Válogass többszáz férfi karóránk közül.

 

Hogyan válassz férfi órát?

férfi óraSzeretnél végre egy igazán jó férfi órát, de nem tudod, milyen szempontok mentén érdemes keresgélni? Az igazi talán már itt vár nálunk, íme pár tipp, hogy rátalálj!

A karóra kérdése a modern világban kifejezetten megosztó, hiszen sokan úgy vélik, időmérésre ott a telefon. Ám ha Te nem csak egyszerűen pontos akarsz lenni, hanem stílusos is, netán érdekelnek extra funkciók, szükséged van egy szuper férfi órára. Bár sokféle modell alkotja a kínálatot, ha leegyszerűsítjük a dolgot, három szempont alapján meglesz a fő csapásvonal, vegyük sorra ezeket!

A karóra lelke, vagyis az óramű

A hagyományos óramű a fogaskerekek működtette mechanikus, amit újra és újra fel kell húzni, a továbbfejlesztett változat az automatikus, ami magát húzza fel, végül ott a modern kvarc, amit elem működtet. Előbbi kettő elsősorban a gyűjtők kedvence, ha Neked nem a kifinomult belső működés a lényeg, hanem a pontosság és megbízhatóság, akkor kvarcórára van szükséged.

Milyen legyen az óraszíj?

Ha formálisabb férfi órát keresel, a bőrszíj az egyszerű és nagyszerű, örök klasszikus. Ez nem csak szépségével vívhatja ki az elismerésed, hanem kényelmével is, sportoláshoz, nyári szabadidős programokhoz viszont nem ajánlott, mert nem bírja a nedvességet.

A fémszíjak ennél jóval strapabíróbbak, helytállnak akkor is, ha nedvesség éri őket, ráadásul a tisztításuk is sokkal egyszerűbb. Ezek sportosabb, vagányabb kinézetű kiegészítők, de alkalmi kiegészítőként is viselhetsz fémszíjas férfi órát.

Lehet a szíj ezen felül szilikon vagy szövet, sőt, a divatórák között fa mintázatú modellt is találsz. A kérdés legfőképpen az, hogy mindennapi viseletre vagy csak egy-egy alkalomra szánod a karórát, illetve fontos az is, hogy átgondold, milyen a stílusod és milyen hatást szeretnél elérni a kiegészítővel.

Funkciók az időmérésen túl

Nem kérdés, hogy a karórának tudnia kell mutatni a pontos időt, a modern darabok azonban ennél sokkal többet tudnak. Extra lehet a dátum megjelenítése, a stopper, az ébresztő, de akadnak olyan órák, amik figyelik a holdciklusokat vagy éppen mérik az átlagsebességet. Át kell tehát gondolnod, hogy pontosan mi a célod a karórával, hiszen a több funkció általában magasabb árral jár.

Megvan már nagyjából, hogy milyen férfi órát szeretnél magadnak? Akkor nézz szét webáruházunkban, és rendeld meg azt, ami minden szempontból meggyőzött!