Láncok medállal

Amiért minket válassz: • Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat • Hűségpont rendszer

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ BENNÜNKET A 06-70-315-7815 számon.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Így viselj láncot medállal

lánc medállalSzeretnél egy igazán stílusos láncot medállal, de gondban vagy a hosszúsággal? Mi rugalmasan kezeljük a méretezést, és hoztunk pár tippet is a választáshoz!

Egy jó nyaklánc tökéletes kiegészítője lehet a szettednek és egyben üzenetet közvetít arról, hogy ki is vagy valójában. Ám ha nem éred be ennyivel, még többet hozhatsz ki új ékszeredből, ha nem csak egy egyszerű láncot választasz, hanem olyat, amit különleges medál tesz teljessé. A stílus tehát csak attól függ, mit szeretnél megmutatni magadból, ez azonban önmagában még nem elég. A tökéletes összképhez a hosszúságot is jól kell megválasztanod, íme a legfontosabb szempontok:

A ruhatárad

A lánc medállal akkor fog jól mutatni, ha a hossza passzol az éppen viselt ruhádhoz, tehát az első feladatod, hogy átnézed, mi minden lapul a szekrényedben. A kör alakú nyakkivágáshoz, szögletes dekoltázshoz a rövidebb fazonok passzolnak, a V-nyakú felsőkhöz a hosszabb ékszerek mutatnak jól, melyek íve illeszkedik a kivágáshoz. Ezzel összefüggésben jó, ha tudnod azt is, hogy a kisebb méretű, könnyebb medálok a bőrhöz tapadnak, a nehezebbek viszont lehúzzák a láncot.

Az alkalom

Természetesen lényeges maga az alkalom is, a hosszabb nyakláncok feltűnőbbek, különösen akkor, ha nem mindennapi medált választasz. Az ilyesmit nem minden munkahelyen tolerálják, viszont ha randevúra mész vagy a barátaiddal találkozol, és igazán magadat adhatod, akkor jöhetnek az extravagáns divatékszerek. Munkába jobb, ha a rövidebb fazonok és diszkrétebb modellek között nézelődsz, vagy ha mindenképp ragaszkodsz a hosszú lánchoz, egyszerűen rejtsd a ruhád alá.

Az arcformád

Hiszed vagy sem, a nyaklánc hosszánál még az arcformád is lehet szempont. Ha ovális arcod van, bármilyen hosszúság jól áll, ebben esetben tehát igazán szerencsésnek mondhatod magad, eggyel kevesebb szempontra kell figyelned. Kerekebb formához a közepes és hosszú láncok illenek, azok, amik a kulcscsontod alá érnek, így hosszabbnak láttatják az arcod. Végül, ha szív alakú arcod van, a rövidebb fazonok között érdemes nézelődnöd, ezek optikailag szélesebbé teszik az állad.

Nézz szét webáruházunkban, akad nálunk lánc medállal mindenféle stílusban és hosszúságban, de a rendelésnél megírhatod nekünk azt is, ha a feltüntetett mérettől eltérőt szeretnél!

Sok tematikus, szimbólumos medál és charm kapható a Maria King ékszerek kínálatában. Kereszt, vallási motívumos, Szűz Máriás, sokféle állatmotívumos, klasszikus tüköracél (nemesacél) ékszer és punk-rock divatékszer található az áruházban.

TOVÁBBI DIVATÉKSZEREK (TÖBBEZER TÍPUS) ITT