Zsebórák, Faliórák

Sokféle zsebórát és faliórát találsz áruházunkban. Van lovas zsebóra, sas zsebóra, kígyós zsebóra, horgászos halas zsebóra, mozdonyos zsebóra, kamionos zsebóra, motoros zsebóra, Dad feliratos zsebóra, Eiffel tornyos zsebóra, klasszikus arany és ezüst zsebóra, és még sokféle típus raktáron.

Amiért minket válassz: • Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat • Hűségpont rendszer

TELEFON: 06-70-315-7815

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Ajándékozz szeretteidnek egy szép zsebórát vagy faliórát születésnapra, névnapra, évfordulóra vagy karácsonyra.

A zsebóra, mint megbízható és praktikus kiegészítő tartozék, már évszázadok óta része az emberek mindennapi életének. 
Az első zsebórák megjelenése a 16. századra tehető, azonban könnyen hordozható változatának kifejlesztése csak a 19. században történt meg. Azóta az órák kínálata jelentősen bővült. A számlapok általában kisebb méretűek, és az óralap feletti hagyományos üveg sáv helyett időnként fényvisszaverő fém anyagot alkalmaznak a letisztultabb megjelenés érdekében. 
A modern zsebórák rendkívül sokoldalúak, és számos funkcióval mérik az időt. 
A zsebórák tökéletes kiegészítők lehetnek egy stílusos öltözethez. A klasszikus és elegáns zsebórák a mindennapi vagy alkalmi outfithez kiváló választás.
Mindent összevetve, a zsebóra nagyon jó ajándékötlet általában férfiak részére, amely nemcsak fontos funkciót tölt be, hanem stílusos divatkiegészítő is egyben. Egy klasszikus vagy modern zsebóra tükrözi az egyéniséget, a stílust és az ízlést.