Blog

A virágnál sokkal eredetibb, egyedi jándékötlet variációkat osztunk meg Veled anyák napja alkalmából, melyek ráadásul szinte egy doboz bonbon esetleg egy szál virág áráért megvásárolhatók online a lovebest.hu áruházunkban is.

Közeleg Anyák napja, ilyenkor már hetekkel előbb azon törjük a fejünket, mivel lepjük meg az Édesanyákat ezen a kiemelt ünnepnapon.

Nagyon fontos erre készülni, mert Anya és anyák napja is csak egy van, nem csak illendőségből kell felköszönteni az Édesanyákat, hanem szeretetből. Valódi érzelmekkel gazdagított ünnepet kell varázsolni számukra ezen a napon. A tőled kapott ajándékot nem az értéke, hanem sokkal inkább a kreativitása és érzelemvilága alapján rangsorolják, mivel az Ő értékrendjük másként működik. Bár örülnek egy szál virágnak is, de ha kreatívabb, személyreszabottabb ajándékot kapnak, egészen biztosan meghatódnak, hiszen érzik majd az ajándék mögötti érzelmeket és odafigyelést.

A mai rohanó világban sokan úgy gondolják, vesznek egy szál virágot és egy doboz bonbont, és el is van intézve május első vasárnapja, mert Anya örül bárminek amit kap. Viszont, nem az ajándék értéke a fontos, hanem a törődés, odafigyelés és szeretet. Annak örülnek, hogy gyermekük gondolt rájuk és nem felejtette el az Anyák napja köszöntést.

De ha igazán belegondolunk, ezek a sablonos ajándékok nem igazán szívből jövő ötletek, azt üzenik, hogy nem igazán keresgéltél kreatív ajándékokat Édesanyádnak. Ráadásul a virág elfonnyad, a bonbon pedig gyorsan elfogy.

A céges reklámajándék területén nem újdonság az emblémás bögre vagy fényképes bögre, de mit szólna egy olyan céges bögréhez, ami az Ön vállalkozásához, cégéhez arculatában pontosan illeszkedik, ízlésesen meg van tervezve, és olyan promóciós és reklám üzenetet hordoz, ami miatt a Megrendelője sokáig megőrzi majd az ajándékba kapott promóciós bögréjét.

Árak már 1590 Ft-tól / db! Áfás, bruttó ár!

Céges bögre rendelés tervezéssel együtt 10 db-tól megrendelhető itt:

https://lovebest.hu/Ceges-Bogre-megszemelyesitett-dizajnnal-10-db-tol

Céges bögre rendelés tervezéssel együtt 30 db-tól megrendelhető itt:

https://lovebest.hu/Ceges-Bogre-megszemelyesitett-dizajnnal-30-db-tol

Céges bögre rendelés tervezéssel együtt 60 db-tól megrendelhető itt:

https://lovebest.hu/spd/STM-BG-009-b4/Ceges-Bogre-megszemelyesitett-dizajnnal-60-db-tol

 

Az interneten történő vásárlás egyre népszerűbbé válik, és szinte mindent meg lehet találni a világhálón. Azonban sokan nem gondolnak bele abba, hogy a külföldi webshopokkal járó veszélyek és problémák sokkal nagyobbak lehetnek, mint amilyenekkel a hazai üzleteknél találkozhatunk. Éppen ezért érdemes inkább magyar webáruházakból rendelni.

Az üveglencsés fényképes karkötők és fényképes nyakláncok rendkívül népszerűek a trendi és divatos kiegészítők között. Ezek az ékszerek különleges, elegáns és egyedi megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek, és egyúttal lehetőséget adnak arra, hogy személyes tartalmat hordozzanak.

Ha szeretnél egy olyan fényképes karkötőt, vagy fényképes nyakláncot, amely megjelenése mellett nemcsak szépséget, hanem jelentéstartalmat is hordoz, akkor az üveglencsés ékszerek tökéletes választást jelenthetnek számodra. Gyönyörködj ezekben a különleges darabokban és válassz közülük a saját stílusodnak és jellemzőidnek megfelelően.

Fényképes bögre 1 db esetén 1890 Ft-os áron rendelhető születésnapra, karácsonyra és névnapra, vagy bármilyen alkalomra. A modern technikáknak köszönhetően a fényképes bögre nem kopik le, mosogatógépben mosható, és mikrózható is.

Választható teljesen fehér, vagy színes fülű fényképes bögre is.

Anyaga kerámia, űrtartalma 3 dl.

Cégek, vállalkozások, iskolák, óvódák megkeresését is szívesen fogadjuk, hiszen lehetőség van nagyobb megrendelések teljesítésére is. Árajánlatot a hello@lovebest.hu email címünkön kérhetnek egyedi fényképes bögrére vagy logózott bögrére, de megrendelhetik közvetlenül az áruházi felületen is a céges bögréket ide kattintva.

Ma már szinte mindannyian rendelkezünk legalább egy olyan fényképes bögrével, melyen a kedvenc szövegünk, logónk, vagy kedvenc képünk látható. Minden személyesebbé és egyedibbé válhat, akár a legapróbb hétköznapi tárgyakon keresztül is.

Áruházunkban többszáz előre tervezett minta közül választható fényképes bögre is található, melyek másik oldalára kerülhet fel az ön által feltöltött fénykép. Az előre tervezett mintákat ide kattintva találja.

Az egyedi fényképes bögre nem csak ötletes ajándék a családnak, barátoknak, de céges logó, reklám és egyéb marketing célokra is kiváló. 

Állatos kulcstartók – egyedülálló és aranyos kiegészítők

Az állatos kulcstartók nemcsak praktikus eszközök, hanem egyedi kiegészítők is, amelyek stílust és személyiséget kölcsönöznek a kulcsainknak.

Az állatos kulcstartók különösen népszerűek, hiszen igényesen kidolgozott kis figurákkal díszítik a kulcsainkat. Az online vásárlás lehetősége pedig még könnyebbé és kényelmesebbé teszi ezeknek a kedves kiegészítőknek a beszerzését. Hadd mutassuk be az állatos kulcstartók online vásárlásának előnyeit!

Böngészés a divatékszer webáruházban színtípusok szerint

Divatékszer webáruházunk egyik erőssége a sokszínű kínálat, de azt Neked kell tudnod, mi áll jól, ezért hoztunk egy útmutatót, ami segít eldönteni, melyik ékszer az igazi!

Amikor kiegészítőt választunk magunknak, elsőként az ízlésünkre hagyatkozunk, hiszen egy jól megválasztott ékszer az önkifejezés eszköze is. Ezen felül nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy milyen alkalomra vásárolunk, mást szeretünk viselni a hétköznapokban, mint egy-egy különleges eseményen. De vajon van még egyéb szempont is, aminek érdemes egy kis figyelmet szentelni? Igen, van!

Mutasd az egyedi ékszered, megmondom, ki vagy!

Ha egyedi ékszereket viselsz, megjelenésed hűen tükrözi azt a különleges stílust, ami csak Rád jellemző és minden értéket, ami fontos Számodra az életben!

Az ékszerek alapvetően az öltözékünk kiegészítői, azok a mutatós apróságok, amik megkoronázzák a megjelenésünket. Nyilván ezek nélkül is megállja a helyét egy ízléses összeállítás, mégis velük lesz teljes az összkép, ezekkel együtt tudjuk megcsillogtatni valódi egyéniségünket. Értéküket ma már nem az adja, hogy milyen nemesfémből készültek vagy milyen drágakövek ékesítik, sokkal inkább az a tulajdonság, amivel mi magunk ruházzuk fel őket.

Minden évben, amikor közeledik a Húsvét, az emberek azon gondolkodnak, mivel lephetnének meg családjukat és barátaikat. Az ötletek között sokszor megtalálhatóak a csokinyuszik, a festett tojások és a húsvéti édességek, azonban sokan szeretnének valami különlegesebbet és egyedit adni ajándékba.

A Húsvét ünnepe több, mint csak az édességek és ajándékok időszaka. A tavasz beköszöntével és a megújulási időszak kezdetével fontos, hogy az ünnep szimbolizálta értékekkel is foglalkozzunk. Ez lehet az újjászületés, a remény vagy a szeretet.


A kutyák az ember legjobb barátai, szükségük van a megfelelő és időben történő gondozásra, valamint a szükséges felszerelésekre. A kutyabiléta az egyik leghasznosabb kiegészítő, amely biztosítja a kutyák biztonságát séták, kirándulások és utazások során, mivel segít abban, hogy ha elveszik a kutyánk, az első megtaláló biztosan le tudja olvasni a kutyabilétáról a telefonszámodat.

Ha tuti ajándékot keresel, és nem szeretnél kockáztatni, az egyedi fényképes bögre a legjobb ajándékötlet, akár karácsonyi ajándékot, akár születésnapi ajándékot keresel.

A bögrék mindennapos használati tárgyaink közé tartoznak, így különböző célokra tökéletes ajándékok lehetnek. Ám ha szeretnénk igazán különleges és személyre szabott ajándékot adni, akkor az egyedi fényképes bögre egy remek választás lehet.

Az ilyen bögre lehetővé teszi, hogy egy kedves pillanatot vagy emléket örökítsünk meg, és ha bögrére nyomtatjuk a fényképet, a megajándékozott családtag mindennap használhatja az ajándékunkat, minden nap láthatja az emlékbe bögrére nyomtatott fényképet.

Nem csupán személyes egyedi ajándéktárgy, hanem hasznos segédeszköz a konyhában is egy fényképes bögre.

 

Ma már a divat mindenkit érint, függetlenül attól, hogy nő vagy férfi, fiatal vagy idős, sportos vagy elegáns, mindenkinek fontos az, hogy jól mutasson és kényelmesen érezze magát a bőrében.

Az online vásárlás mára már egyre elterjedtebbé vált, így ha valaki kényelmesen és egyszerűen szeretné beszerezni a legújabb trendi cuccokat, akkor csak egy kattintásnyira van tőle. A lovebest.hu webáruház kínálatában többezer olyan trendi holmi közül válogathatsz, amelyeket sehol máshol nem tudsz beszerezni, Magyarországon összesen csak két áruházban forgalmazzák őket.

Ha gyorsan szeretnél egy jópofa, trendi divatkiegészítőt, egy szép pénztárcát, klassz, trendi napszemüveget, vagy akár egy ötletes bögremelegítőt ajándékba a Nagyinak, vagy egy szerelmi páros karkötőt a párodnak, egy sípoló kulcstartót vagy ételmelegítőt, esetleg egy horgászos kulcstartót Apádnak, hát bizony jó helyen jársz.

A lovebesten majdnem ezerféle vicces, állatos és másféle grafikai mintából választhatsz, melyeket megrendelhetsz akár kulcstartóra, akár nemesacél medálra vagy bögrére is, ezek is többezres trendi kínálatunkat gazdagítják.

Ezekből az üzenetes-feliratos, fényképes ajándéktermékekből több mint háromezer féle található áruházunkban.

Az online vásárlás rendkívül kényelmes lehetőség a modern életben, azonban gyakran felmerül a kérdés az áru várható szállítási idejéről. A mai világban egyre kevesebb olyan áruház van Magyarországon, ahol valódi raktárkészletet tartanak, egyre többen külső raktárról szerzik be az árut. Ez viszont időbe telik.

A legnagyobb probléma ezzel az, hogy a legtöbb ilyen külföldi vagy akár magyar webáruház ezt nem jelzi megfelelően a kosárban, és nem teszi egyértelművé a szállítási idő hosszát. 

A lovebest áruház azonban garantálja, hogy az összes termék valóban raktáron van, és mindössze két napon belül kézbesíti a megrendelt árut. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódni a termék rendelkezésre állásáról, és a vásárlás után nemsokára megkapjuk a csomagunkat.

Kivételt képeznek ez alól az egyedi gyártással készülő termékek, melyek szállítási ideje 3-4 nap is lehet. Ezen termékek adatlapján informáljuk vásárlóinkat a szállítási időről.

Tovább...

A barátság karkötők


Az emberek mindig is fontosnak tartották azt, hogy kifejezzék az érzéseiket, és sok időt töltöttük azzal, hogy speciális ajándékokat készítsünk a barátainknak és kedveseinknek. Az egyik ilyen ajándék lehet az úgynevezett "best friends" vagyis legjobb barátok karkötője, ami lehet bőrkötésű, selyemből létrehozott vagy macramé kötéssel készült is. Léteznek úgynevezett "best friends" nyakláncok, ami egy elegánsabb alternatívát nyújt a karkötőkhöz képest.

Punk-rock ékszerek

Webáruházunkban széles választékban kínálunk női és férfi punk-rock stílusú ékszereket, amelyek mindenki számára tökéletes választás lehetnek. A punk-rock ékszerek egyedi, különleges és extravagáns megjelenésükkel mindenkit levesznek a lábáról. Webáruházunkban nem csupán a klasszikus ékszerekkel találkozhattok, de egyedi darabokat is találtok nálunk, amelyek a punk-rock stílus jegyében születtek. Mindegy, hogy milyen alkalomra keresel ékszert, nálunk mindent megtalálsz. Gondosan válogatott termékeinknek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a legjobb minőségű ékszerrel gazdagodhatsz. Szerezz be egyedi punk-rock ékszereket webáruházunkban, és légy divatos és különleges!

2023.03.11 13:04

A nemesacél ékszerek

Az ékszerek mindig is különleges szerepet töltöttek be az emberiség életében. Az ékszerek azonban nem csak egy szimpla kiegészítői részévé váltak az öltözködésnek, hanem az identitásunk jelképei is lehetnek. Ezért is fontos, hogy olyan ékszert válasszunk, amely nem csak esztétikus és stílusos, hanem minőségi is.

2023.03.11 13:02

Adni jó

Az ajándékozás öröm, boldogság és szeretet kifejezése. Minden alkalomhoz kötődik, a születésnapoktól kezdve a karácsonyig, az évfordulóktól az esküvőkig. Az ajándékozás az emberi kapcsolatok egyik fontos eleme, amely megmutatja, hogy gondolunk a másikra, tiszteljük és szeretjük őt.

lovebest
2023.03.20 11:51
Az üveglencsés ékszerekről

Az utóbbi években divatba jöttek az üveglencsés ékszerek, melyek a modern technológia és az ékszerkészítés találkozásából születtek. Az üveglencse az ékszerek egyik legfontosabb alkotóeleme, hiszen az átlátszó, tiszta anyag kiválóan alkalmas arra, hogy a fényt törje, így a különböző színek és minták pompásan tündökölhetnek. Az üveglencsés ékszerek különlegessége az, hogy mindig egyedi és személyre szabott darabok, hiszen a lenyűgöző anyag ellenállhatatlanul inspirálja az alkotókat arra, hogy minden alkalomra egyedi megjelenést varázsoljanak viselőjüknek.


lovebest
2023.03.11 12:55

Az emberiséget az évszázadok során mindig is vonzotta a szépség és a ragyogás, éppen ezért az ékszerek az életünk szerves részévé váltak. Az ékszerek viselése nem csupán a testünk díszítésére szolgál, hanem akár az érzelmek, a hagyományok és az életstílusunk kifejezésére is lehetőséget nyújt.

Az egyik legkedveltebb és legszebb ékszertípus az ásvány ékszer, amelyet a természet egyik legcsodálatosabb alkotása.

Maria King kollekciónk egyedülálló, csodálatos ásvány karkötőkből és ásvány nyakláncokból áll, melyeket beszerezhetsz magában, vagy szettként is. Minden ásvány ékszerünk eredeti ásványgyöngyökből áll, és már több mint 800 féle ásvány karkötőt és nyakláncot, valamint ásvány fülbevalókat és szetteket kínálunk az áruházban. Találsz nálunk kifejezetten férfi ásvány karkötőket, mivel a férfiak körében napjainkra egyre közkedveltebbek az ásvány ékszerek és kiegészítők. Egyedi tervezésű, licenszjogokkal ellátott M.King ékszerkollekciónk kizárólag a www.lovebest.huwww.webmall.hu valamint www.royalkristaly.hu áruházainkban kaphatók Magyarországon.

Található a kollekcióban többszáz charmos ásvány karkötő is, amelynek lényege, hogy a karkötőre egy kis függőt is teszünk, mely általában nemesacélból készül. Van cicás karkötő, farkasos, elefántos, delfines karkötő, többféle fatima keze és buddha charmos karkötő, és sokféle szív medálos, szív charmos ásvány karkötő is. Emellett még számtalan állatos, csillagos, tollas, pave cirkóniagömbös és szerelmi szimbólumos karkötőt találsz a kínálatunkban.

ACHÁT

Az achát ásványok hatása nagyon sok problémára adhat megoldást. Az achátok jótékonyan hatnak az agyműködésedre, keringési rendszeredre. Emésztési problémákra és a nyirokrendszer működésének erősítésére, a szem és bőr betegségeinek elkerülésére vagy gyógyítására is megfelelő.

Az achátok lelkünkre is nyugtatólag hatnak, önbizalmunk megerősítésében segít, bátrabbak leszünk, elkerülnek a negatív energiák. Megtisztítja auránkat, gondolatainkat, elménket, lelkivilágunk egyensúlyának megteremtéséhez hozzásegít.

 Tovább...

Zsebórák és karórák

Az idő mindannyiunk életében fontos szerepet játszik, és nincs is jobb ajándék, mint egy igazán stílusos női vagy férfi karóra, vagy zsebóra, amely nem csak hasznos, de divatos és trendi kiegészítő is.
A zsebórák és karórák hosszú évek óta az emberek kedvenc ajándéktárgyai közé tartoznak, társítva a precizitás és elegancia értékeit. Az órák lehetnek egyszerűbbek vagy komplikáltabb mechanikájúak, különböző színekkel és anyagokkal bevonva. Az ajándékozás egyik legjobb része az a boldogság, amelyet az átadó érez, amikor az ajándékozott boldogan és hálásan fogadja az ajándékot. Áruházunkban többszáz női és férfi karóra és nagyon sokféle zsebóra is található.
Az ügyes választásnak köszönhetően az órák nagyszerű ajándékként funkcionálnak, bármilyen alkalomhoz megfelelőek.

lovebest
2023.03.02 09:05

Milyen lenne ünnep nélkül?

Gondold el, milyenek lennének a hétköznapok, ha nem lennének ünnepek, amire várhatunk, nem lenne Valentin nap, névnap, szülinap, vagy akár karácsony, amire szeretettel válogathatjuk az ajándékokat családtagjainknak, barátainknak.

Manapság sajnos szerényebben költhetünk ajándékokra, de mégsem szabad elfelejtkeznünk az emberi kapcsolatokról, a kapcsolatok folyamatos ápolásáról. Nem szólhat az életünk csak a  hétköznapok kihívásairól és munkáról, sok energiát, és alkalmanként anyagiakat kell áldoznunk egymás megajándékozására, az érzések, kapcsolatok fenntartására, megőrzésére. Szeretetünk kimutatására az egyik legjobb megoldás az ajándékozás.

Keress nőnapi ajándékot a lovebest.hu áruházban!

Egyedi divatékszerek az öltözet kiegészítéséhez

Gyakran viselsz kiegészítőket, és szeretnél újakat is beszerezni? Egyedi ajándékot keresel? Nálunk rengeteg divatékszer közül válogathatsz igényeid szerint. 

A legtöbb ember kedveli a különböző kiegészítőket. Nem csak nemesfémekből készülnek divatékszerek, hanem másféle anyagok felhasználásával is. Ha nem az a cél, hogy egy nagyon értékes kiegészítőhöz juss hozzá, hanem egy bármikor hordható, egyéniségedhez illő divatékszert keresel, akkor érdemes webáruházunk ajánlatát megtekinteni.

Kiegészítő időméréshez és stílushoz: a férfi óra

Egy stílusos időmérő a férfi ajándékok kedvelt és bevált képviselője. A férfi óra olyan kiegészítő, amiből minden férfinak szüksége van legalább egyre.

Tény, hogy a férfiak szívesen viselnek órát, leggyakrabban a csuklójukon, de akár a zsebükben is, ha a zsebórák iránt rajonganak. Digitális vagy analóg, sportos, elegáns vagy retró. A karóra lehet bármilyen stílushoz illő időmérő, ami nemcsak az időt mutatja, hanem egy mutatós kiegészítő is.

A webshopunkban a férfi órák kínálata magáért beszél, mert márkás modellekből nincs hiány. Az órát tudni kell viselni és tudni kell kiválasztani is. Ha ajándékba szeretnél férfi órát választani, akkor ne feledkezz el tájékozódni előtte! Tudd meg milyen órái vannak már annak, akinek órát szeretnél adni, milyen stílust, milyen színeket, anyagokat preferál. Az óra értéke is kényes kérdés, ne legyen egy vagyon, de olcsó bóvli sem.