Női táskák

Női táskáink között leginkább kis kézitáskák, vászontáskák, kisebb válltáskák találhatók. Praktikus, hasznos, terhelhető táskáink hétköznapokra valók. Amíg a készlet tart.

Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat

KÉRDÉSED VAN? Telefon: 06-70-315-7815

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Több funkciós női táska minden alkalomra

női táskaA női táskák univerzuma óriási, színes és csillogó világ. Ebből a világból nyújtunk egy kis ízelítőt a kiegészítőket is forgalmazó webshopunkban.

A táskák nőknek tervezett változataiból pazar a kínálata a webáruházunknak. Az egyik kedvelt típus a közepes méretű, női válltáska. Egy elegáns darab ebből a női táskából igazán praktikus választás. A nagy kézitáskák inkább hétköznapokra ideálisak, az alkalmi darabok pedig többnyire csak kihasználatlanul hevernek a fiók mélyén.

Egy női válltáska több funkciót is be tud tölteni, ha közepes méretben készül és trendi darab. A táska több rekeszes, nem túl nagy és nem túl kicsi, vállpánttal kiegészített, divatos változata lehet az esti program stílusos kiegészítője, de a munkahelyi megbeszélésre is el tudja kísérni a tulajdonosát. A nélkülözhetetlen holmik pont elférnek benne.

Az új, dizájnos kiegészítőkért már nem kell üzletről-üzletre járnod, elég, ha benézel a mi webáruházunkba. Rendeld meg online az új táskádat, amit hamarosan ki is szállítunk az általad megadott címre!