Üzenetes-feliratos-fényképes KARKÖTŐK

Többszáz női karkötő kapható extra egyedi grafikával üzenetes, családi, best friends, állatos, filmes, punk-rock, vallási, motivációs és még sok más témakörben áruházunkban. 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A legszebb ajándék akár magadnak, akár szeretteidnek születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy bármilyen alkalomra egy személyre szóló, egyedi karkötő.

Fényképes karkötő, akár üzenettel kiegészítve

Fényképes karkötőFényképes karkötőt tudsz rendelni a webshopunkból, ha különleges ajándékot keresel. A karkötő több lesz, mint egy szimpla ékszer!

Az ékszer, amit ajándékozni szeretnél ne legyen tucat termék? Vásárolj olyan karkötőt, amit a szeretteid fényképével tudsz díszíteni! A fényképes karkötőket be tudod szerezni a webáruházunkból, amiknek az alapját divatos, kézzel készített bőr és fém ékszer képezi. A karkötő közepén egy kerek medál kapott helyet, ahová a fényképet fogjuk rögzíteni. A fényképes karkötő nem az egyetlen, amit ezzel a karkötő alappal meg tudsz rendelni. A fényképes karkötő mellett üzenetes karkötő, illetve feliratos karkötő is készülhet. Fogalmazd meg azt a pár szavas szöveget, amit szeretnél látni a karkötőn és mi elkészítjük tartós, dekoratív formában!

A webshopunk ékszerválasztéka önmagáért beszél. Nézz be hozzánk, ha valami olyasmit keresel, ami megfizethető áron kapható, de mégis egyedi darab lehet belőle! A felmerülő kérdésekre a honlapon szereplő elérhetőségek egyikén válaszolunk.