Karkötők

Amiért minket válassz: • Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat • Hűségpont rendszer

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ BENNÜNKET A 06-70-315-7815 számon.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Sok tematikus, szimbólumos medál és charm kapható a Maria King ékszerek kínálatában. Kereszt, vallási motívumos, Szűz Máriás, sokféle állatmotívumos, klasszikus tüköracél (nemesacél) ékszer és punk-rock divatékszer található az áruházban.

TOVÁBBI DIVATÉKSZEREK (TÖBBEZER TÍPUS) ITT

Karkötő stílusok és méretek

karkötőSzeretnél egy új karkötőt, de elvesztél a kínálatban? Mutatjuk a 3 legnépszerűbb stílust és segítünk a megfelelő méret kiválasztásában is!

Ha a divatékszerek között keresed az igazit, de nincs határozott elképzelésed, könnyen elveszettnek érezheted magad, hisz a kínálat elképesztően sokféle darabból áll. Ennyi különféle karkötő között kizárt, hogy nem találod meg a tökéleteset, a kérdés csak az, hogyan válassz, hogy minden szempontból magadénak érezd az új ékszert. Ehhez hoztunk egy kis segítséget.

A legnépszerűbb stílusok hármasa

  1. Nemesacél karkötők: Ha tetszenek az arany és ezüst ékszerek, viszont nem szeretnél hímestojásként óvni egy drága ékszert, akkor ebben a kategóriában érdemes nézelődnöd. Ezek a karkötők megszólalásig hasonlítanak a valódi nemesfémekre, ugyanakkor strapabírók és abszolút megfizethetők, vagyis tökéletes társak a mindennapokban.
  2. Ásványkarkötők: Szeretnéd tartalommal megtölteni az új ékszeredet? Akkor az ásványékszereket épp Neked találták ki, hiszen ezek többet jelenthetnek mutatós kiegészítőknél. Válassz ásványt aszerint, hogy életed melyik területén szeretnél egy kis extra támogatást kapni, és ne feledd a színek harmóniáját sem!
  3. Pandora stílusú karkötők: Ha ilyet választasz, finom és nőies ékszerrel bővítheted a repertoárod, ráadásul abszolút trendkövető lehetsz. A különleges színeknek és motívumoknak van egy sajátos karakterük, ami egyedivé tesz minden egyes karkötőt, de nem kell kiadnod irreálisan magas árat az eredeti márkáért.

Hogyan válassz méretet?

Egyszerűen vegyél elő egy szabócentit, és mérd meg a csuklód azon a ponton, ahol a legszélesebb, ez adja az alapot, majd ehhez az értékhez adj hozzá 1-2 centimétert. Fontos, hogy a karkötő ne legyen túl szoros, hiszen akkor nem lesz kényelmes viselni, de az sem jó, ha túlságosan laza, mert könnyen beleakadhat valamibe. Ha állítható méretű modellt választasz, biztosan nem lesz gond.

Úgy érzed, ez alapján már könnyebben eligazodsz a kínálatban? Akkor böngészésre fel, rendeld meg új kedvenc karkötődet webáruházunkból!