Férfi táskák, pénztárcák

Férfi pénztárca, férfi válltáska és hátizsák is található raktáron az áruházban, alacsony árakon. Emellett sokféle férfi kistáska, vászontáska is megtalálható nálunk.

Amiért minket válassz: • Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat • Hűségpont rendszer

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ BENNÜNKET A 06-70-315-7815 számon.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Pénztárcáink válogatott, utolsó darabok. Van raktáron az egészen kicsike érmetartótól kezdve a nagyméretű dupla férfi pénztárcáig és egyszerű vászontáskától kezdve a drágább férfi bőr válltáskáig vagy hátizsákig többféle szín, méret és típus. 

Böngéssz férfi pénztárcáink és férfi kistáskáink között, és válaszd ki a legszebbet magadnak, vagy szeretteidnek ajándékba.

Manapság már nem csak a nőknek fontos a megjelenésük, hanem a férfiak is egyre inkább jelentőséget tulajdonítanak az öltözködésüknek és az általuk használt kiegészítőknek. Egy kényelmes és stílusos táskával vagy pénztárcával azonban nem csak a megjelenésünkről gondoskodhatunk, hanem praktikus használatukkal is elősegíthetjük mindennapjaink gördülékenyebb lebonyolítását.
A férfi táskák és pénztárcák többféle kivitelben és méretben kaphatóak, így mindenki megtalálhatja az igényeinek legmegfelelőbb modellt. 
A férfiaknak készült pénztárcák különféle kivitelben és méretben kaphatóak, így rugalmasan illeszkednek az igényekhez. A klasszikus formák a legegyszerűbb, legkompaktabb darabok közé tartoznak. Ezek a pénztárcák csak néhány kártyát, pénzt, aprót és esetleg egyéb, fontos dolgokat képesek tárolni, és a modernebb pénztárcákba már RFID adatlopás elleni védelmet is beépítettek. Fontos, hogy ne csak a praktikusságra fókuszáljunk, hanem az esztétikai kialakításra is: a pénztárca legyen stílusos, és legyen illeszkedve az általános öltözködési stílusunkhoz.
A kényelmes, stílusos és jól szervezett élet azonban nem csak a nőknek jár. Ne felejtsük el, hogy egy jó minőségű táskával és pénztárcával a férfiak is stílusosan, sőt, praktikusabb módon élhetik a mindennapjaikat. Az árak is változók, így mindenki megtalálhatja magának az általa megfelelő férfi pénztárcát különféle árkategóriákban.