Női pénztárcák

Többszáz női pénztárca található raktáron az áruházban, alacsony árakon. Válogatott, utolsó darabok. Van raktáron az egészen kicsike érmetartótól kezdve a nagyméretű dupla pénztárcáig többféle szín és típus. 

Amiért minket válassz: • Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat • Hűségpont rendszer

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ BENNÜNKET A 06-70-315-7815 számon

 

 

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Böngéssz női pénztárcáink között, és válaszd ki a legszebbet magadnak, vagy szeretteidnek ajándékba.

Hogyan válassz női pénztárcát?

női pénztárcaRengetegféle női pénztárca létezik, ám széles választékunkban garantáltan megtalálod a számodra ideálisat! Fordulj hozzánk bizalommal termékeinkért! 

Egy pénztárcával kapcsolatban mindenkinek más elvárásai vannak. Sokan a lehető legegyszerűbb változatot részesítik előnyben, míg mások a sok zsebes, több rekesszel rendelkező darabokat szeretik. Az alábbiakban ahhoz adunk néhány hasznos tanácsot, hogy hogyan találd meg a számodra megfelelőt

Először is célszerű végig gondolni, hogy mi mindent szeretnél a pénztárcádban tartaniCsak pénzt? Itt kapnának helyet az igazolványok is vagy azokat egy külön igazolványtartóban tárolnád? Ha előbbi, akkor elég lehet egy egyszerű, pici, két vagy három rekeszes darab. Ha viszont az utóbbi, akkor mindenképp a több rekeszes modellek között keresgélj! Bérlethez praktikus, ha van "ablakos" része is. 

Webshopunkban hatalmas választékot találsz női pénztárcákból. Nézz körül nálunk és rendelj kedvedre! Ha további kérdésed merült fel, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!