Ásvány ékszerek

Válassz az egyedülálló tervezésű, exkluzív M.King márkájú féldrágakő ásvány ékszereink közül. Dobozban szállítjuk. Ásvány karkötőink kérhetők rugalmas gumidamilra csat nélkül, és extra erős acélsodronyra is csattal. Többszáz féldrágakő ékszer, ásvány karkötő és ásvány nyaklánc közül válogathatsz, nálunk biztosan megtalálod a legszebb ajándékot szeretteidnek, vagy magadnak.

Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat

KÉRDÉSED VAN? Telefon: 06-70-315-7815

Válassz az egyedülálló tervezésű, exkluzív M.King márkájú féldrágakő ásvány ékszereink közül. Dobozban szállítjuk. Ásvány karkötőink kérhetők rugalmas gumidamilra csat nélkül, és extra erős acélsodronyra is csattal. Többszáz féldrágakő ékszer közül válogathatsz, nálunk biztosan megtalálod a legszebb ajándékot szeretteidnek, vagy magadnak.

Az ásvány ékszer egy időtlen ékszer típus, amelyek az emberiség történetének legősibb korából származnak. Az ásványok különböző, természetes színekkel, mintákkal és árnyalatokkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a különböző stílusokkal és ruházatokkal való kombinálást. Az ásvány ékszer szettek kézzel készülnek, és sokféle formában és méretben elérhetők.

A M. King márkanéven jegyzett és általunk licenszelt ásvány ékszerszettek, karkötők és láncok kínálata számos eredeti ásványgyöngyöt tartalmaz, beleértve a rózsakvarcot, az ametisztet, a hegyikristályt, a türkizt vagy az opált.
Minden ásvány jótékony hatásokkal rendelkezik, amelyeket hosszabb ideig viselve élvezhetünk. Például a rózsakvarc javítja az általános hangulatot, az ametiszt nyugtató hatással bír, míg a türkiz segít a kommunikációban és befolyásolja az intuíciót.
Az ásvány nyakláncok, ékszerszettek és ásvány karkötők színe, formavilága nagyon változatos. Vannak finom, egyszerű dizájnok, amelyeket mindennapi viseletekhez használhatunk, de találunk extravagánsabb tervezést is a M. King márka ásvány ékszerek között.
Az ásványok tartósságukról ismertek, ami azt jelenti, hogy hosszú ideig használhatók anélkül, hogy elveszítik stílusukat vagy szépségüket. 
Végső soron, az ásvány karkötők, ásvány nyakláncok és ásvány ékszerszettek ideális ékszerek azoknak, akik szeretnék belecsempészni a természet szépségét és erejét a mindennapi életükbe. Ezek a szebbnél szebb ásvány karkötők és ásvány ékszerek kitűnő ajándékok, amelyekkel megajándékozhatjuk azokat a családtagjainkat, akik hasonlóan értékelik a természet erejét és szépségét.