Nyakkendők

Amiért minket válassz: • Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat • Hűségpont rendszer

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ BENNÜNKET A 06-70-315-7815 számon.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

A nyakkendő az egyik legnépszerűbb kiegészítő a férfiak ruhatárában. Az elegancia és a stílus egyik meghatározó eleme, amelyet évszaktól és alkalomtól függően változatos megjelenéssel lehet viselni. Az első nyakkendők a 17. században jelentek meg Franciaországban, és a katonai egyenruházat részeként funkcionáltak. Azonban ezek az első nyakkendők még távol álltak attól, amit ma tudunk róluk.

A nyakkendők sokféle anyagból készülhetnek, beleértve az előnyös pamutot, a selymet, a gyapjút és a műszálat is. Az anyag tapintása és minősége fontos szerepet játszik a megjelenés és az elegancia szempontjából. A selyem nyakkendők általában csillogó felülettel rendelkeznek, amelyek általában a formálisabb alkalmakkor viselhetők. A pamut és a gyapjú anyagok viszont kevésbé csillognak, és inkább az informálisabb alkalmakhoz ajánlottak.

A nyakkendők sokféle színben, mintában és stílusban elérhetők. A klasszikus fekete és kék színek a leginkább elterjedtek, azonban a világban többmillió árnyalat és mintázat létezik. Az unalmas egyszínű nyakkendők helyett tudatosan lehet választani extrémebb mintákkal díszített nyakkendők között. Az állatos, geometrikus és színes nyakkendőink nagyon népszerűek. A nyakkendőszettek mandzsettagombbal nagyon népszerűek, csodálatos mintázatokkal találsz nyakkendőszetteket is áruházunkban.

A vicces vagy alkalmi nyakkendőink széles választékából biztosan találsz megfelelőt, akár ajándékba keresel nyakkendőt, akár magadnak. Van gitáros nyakkendő, violinkulcs nyakkendő, van vékony nyakkendő és a klasszikus széles nyakkendő is raktáron, még pink, arany vagy zöld színekben is találsz szép darabot nálunk.

Összefoglalva, a nyakkendők nagyon fontos kiegészítői a férfiak autfitjének. Válassz áruházunkban egy szép nyakkendőt magadnak, vagy ajándékba.