Te fotóddal vagy feliratoddal rendelhető ajándékok

Többszáz saját fényképeddel készült ajándéktermék található az áruházban. Kapható többszáz fajta egyedi fényképes divatékszer, bizsu, nyaklánc, karkötő, fülbevaló és kulcstartó.

Amiért minket válassz: • Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat • Hűségpont rendszer

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ BENNÜNKET A 06-70-315-7815 számon.

Kapható többszáz előre tervezett mintából választható, és egyedi fényképpel vagy felirattal rendelhető bögre, egyedi fényképes puzzle, egyedi fényképes falikép, fényképes egérpad, saját fényképes sminktükör, egyedi fényképes pénztárca, egyedi fényképes falióra, fényképes díszpárna, sőt még egyedi fényképpel rendelhető ki nevet a végén társasjáték is.

Böngéssz a Te fotóddal rendelhető ajándékok kategóriánkban, és válassz szeretteidnek egy egyedi fényképes ajándéktárgyat.

Ezekre figyelj, ha egyedi fényképes ajándékot rendelsz

egyedi fényképes ajándékokHa személyes és szívhez szóló meglepetéssel szeretnél készülni valakinek, nálunk sokféle egyedi fényképes ajándékból választhatsz és a tervezésben is segítünk!

Manapság, amikor szinte mindig a zsebünkben lapul az okostelefon, elképesztően sok fotót készítünk, de mit ér az a rengeteg kép, ha csak a készülék memóriájában lapul, nem igaz? Bár a saját kedvedre is új formába öntheted kedvenc fotóidat, még ennél is jobb, ha szeretteidet leped meg egy-egy egyedi fényképes ajándékkal.

Egy lencsevégre kapott vicces pillanat vagy egyszerűen csak egy jól sikerült közös, meghitt hangulatú kép is lehet remek alapja egy ilyen meglepetésnek. Hogy nehéz ennél személyesebb ajándékot találni, az biztos, de fontos az is, hogy mutatós legyen az eredmény, ehhez pedig alaposan meg kell fontolnod, milyen képet választasz.

Az első szempont mindjárt az, hogy próbálj egy kicsit a másik fejével gondolkodni, vagyis olyan fényképet keress, ami várhatóan tetszeni fog az ünnepeltnek, ami egy jó emlékhez kötődik. Ameddig csak ajándékról van szó, és ami készül, nem kerül kereskedelmi forgalomba, senki sem fog utánajárni a kép forrásának, emiatt nem kell aggódnod.

A legjobbak portréfotók, és bár nem a művészeti érték a lényeg, fontos, hogy milyen a háttér, hiszen sokat tud rontani az összképen, ha valami nem odaillő bújik meg a főszereplők mögött. Gondolj arra is, hogy milyen formájú a kiszemelt ajándék, és ennek megfelelően válassz függőleges vagy épp vízszintes tájolású képet, és ne feledd, hogy kör alaknál, például egy medál esetében nem fognak látszódni a sarkok.

A fotó felbontása és mérete sokkal fontosabb, mint elsőre gondolnád! A közösségi oldalakról letöltött képeket például gyakran tömörítik, átméretezik, és a telefon képernyőjén talán ez nem látszik, kinyomtatva nem lesz szép. Minél nagyobb a felbontás, annál jobb, de általánosságban elmondható, hogy az okostelefonok kamerái már elég jó minőséget produkálnak.

Reméljük, mindez segít majd a tervezésben és az egyedi fényképes ajándék minden szempontból tökéletes lesz! Nézz szét nálunk, és add le a rendelésed akár még ma!