Gyűrű

Többszáz egyedi, válogatott női gyűrű, minőségi, exkluzív nemesacél gyűrű, eljegyzési gyűrű és páros gyűrű, és sok bizsu gyűrű található raktáron az áruházban.

Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat

KÉRDÉSED VAN? Telefon: 06-70-315-7815

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Női ékszereink válogatott, különlegesen szép, egyedi darabok, a legalacsonyabb áron rendelhetők az áruházban.
Válassz többezer női nemesacél és bizsu gyűrűnk közül. Többszáz tematikus gyűrűt találsz nálunk, kígyós gyűrű, oroszlános gyűrű, punk-rock gyűrű, vallási motívumos gyűrű, mozis gyűrű, eljegyzési gyűrű, charm gyűrű és még nagyon sok szép gyűrű lelhető fel áruházunk kincsei között.

Egy gyűrű mind fölött? Felejtsd el!

gyűrűUgye Te is imádod a gyűrűket? Na és mi a helyzet akkor, ha nem tudod eldönteni, melyiket válaszd a sok szépség közül? Jó hírünk van: nem kell döntened! Több gyűrűt viselni nem csak trendi, de izgalmas módja is az önkifejezésnek.

Az egymáshoz illő darabokat megtalálni viszont nem könnyű, ezért mindenképpen jó, ha van néhány trükk a tarsolyodban. A következőkben megmutatjuk, milyen koncepciókkal érdemes dolgoznod, hogy tökéletes legyen az összhatás.

Játssz az arányokkal!

Próbálj ki különböző méretű gyűrűket, például egy nagyobb statement darab mellett nagyszerűen mutatnak a kisebb, finomabb gyűrűk. A méretkülönbségek izgalmas kontrasztot teremtenek, így hívva fel a figyelmet a kezedre.

Keverj színeket!

Ne félj a színes gyűrűktől! Viselj köves gyűrűket különböző színekkel, kísérletezz bátran a pasztell és élénk árnyalatok keverésével. Ha úgy érzed, hogy jöhet valami merészebb is, válassz melléjük egy fényképes gyűrűt.

Kísérletezz a pozíciókkal!

Az ujjpercek közepére való midi gyűrűk jól kombinálhatók a hagyományos ékszerekkel. Játssz a magasságokkal! Ez a technika különleges, réteges hatást kelt, ráadásul gyakorlati előnye is van, vizuálisan megnyújtja az ujjaidat.

Oszd el őket!

Nem kell minden ujjadon gyűrűnek lennie. Próbáld ki, hogy a két kezeden osztod el a kedvenceidet, például három gyűrűt az egyik kezeden, és egyet a másikon viselsz. Az eredmény? Kiegyensúlyozott és abszolút elegáns!

3 inspiráló kombináció

  1. Bohém chic stílus: kombinálj vékony ezüst színű karikákat színes köves gyűrűkkel.
  2. Minimalista elegancia: válassz hasonló stílusú, de eltérő vastagságú arany színű gyűrűket.
  3. Vintage: párosíts egy antik hatású köves gyűrűt egyszerű, modern darabokkal.

Reméljük, ezek a tippek és ötletek segítenek abban, hogy magabiztosan viselj több gyűrűt egyszerre. Ne feledd, nincs olyan, hogy rossz választás, a lényeg, hogy jól érezd magad, minden egyéb másodlagos.

Kísérletezz bátran, és találd meg a számodra tökéletes kombinációt, nálunk biztosan akad néhány izgalmas divatékszer, amivel új stílust alkothatsz magadnak. Nézz körül webáruházunk gyűrűkínálatában és ne érd be eggyel!