Blog

A kutyabiléta a leghasznosabb kiegészítő kutyáink számára

lovebest
2023.03.20 14:16

A kutyák az ember legjobb barátai, szükségük van a megfelelő és időben történő gondozásra, valamint a szükséges felszerelésekre. A kutyabiléta az egyik leghasznosabb kiegészítő, amely biztosítja a kutyák biztonságát séták, kirándulások és utazások során, mivel segít abban, hogy ha elveszik a kutyánk, az első megtaláló biztosan le tudja olvasni a kutyabilétáról a telefonszámodat.

Mert képzeld csak el mi történne, ha netán tényleg elveszne a szeretett eb? Mire eljut egy olyan megtalálóhoz, aki állatorvoshoz viszi aki le tudná olvasni a chipet (ha chippel ellátott kutyáról van szó), addig bizony évek telhetnek el. Szerencsétlenebb esetben a kutyust nem olyan ember találja meg, aki állatorvoshoz vinné.

Ha kutyádnak van kutyabiléta a nyakörvén, akkor a megtaláló csak elolvassa a telefonszámodat, és már meg is oldódik a gond, hamar visszakapod szeretett családtagodat. Sőt, a kutyus neve is rajta van a bilétán, így nagy eséllyel meg is tudja szólítani a kutyát, amivel bizalmat ébreszt a megtaláló a kutyában.

A kutyát nem zavarja a nyakörvre tett biléta, és áruházunkban már nagyon sok szép, előre gyártott csont alakú kutyabiléta minta közül választhatsz, így kifejezetten a kutya stílusához igazodó kutyabilétát tudsz választani az áruházból. Van például csont alakú, tappancsos kutyabiléta, famintás kutyabiléta, ezüst fémszínű kutyabiléta, aranyszínű kutyabiléta, fekete és többféle színű kutyabiléta, csíkos és pöttyös kutyabiléta, csillagos égbolt kutyabiléta, virágos kutyabiléta, jégvarázs frozen kutyabiléta, és még nagyon sokféle az áruházban.

Akár saját fényképes kutyabilétát is rendelhetsz, a kutya fényképét feltöltheted rendeléskor, és két nap alatt a kezedben lehet a kutyabiléta, hogy biztonságban tudhasd a kutyust. A saját fényképes kutyabilétát kör alakban tudjuk gyártani.

Ha több nyakörvet tartasz, érdemes több bilétát készíttetni. Kutyabilétáinkon a nyomat szép, fényes és élénk, nem kopik, tartós és szép

Válassz többféle kutyabiléta mintánk közül, tedd biztonságossá kutyád életét és jövőjét azzal, hogy már most óvintézkedéseket teszel baj esetére.