Blog

Tényleg minden raktáron van! Tényleg két nap alatt szállítunk

2023.03.12 12:34

Az online vásárlás rendkívül kényelmes lehetőség a modern életben, azonban gyakran felmerül a kérdés az áru várható szállítási idejéről. A mai világban egyre kevesebb olyan áruház van Magyarországon, ahol valódi raktárkészletet tartanak, egyre többen külső raktárról szerzik be az árut. Ez viszont időbe telik.

A legnagyobb probléma ezzel az, hogy a legtöbb ilyen külföldi vagy akár magyar webáruház ezt nem jelzi megfelelően a kosárban, és nem teszi egyértelművé a szállítási idő hosszát. 

A lovebest áruház azonban garantálja, hogy az összes termék valóban raktáron van, és mindössze két napon belül kézbesíti a megrendelt árut. Ez azt jelenti, hogy nem kell aggódni a termék rendelkezésre állásáról, és a vásárlás után nemsokára megkapjuk a csomagunkat.

Kivételt képeznek ez alól az egyedi gyártással készülő termékek, melyek szállítási ideje 3-4 nap is lehet. Ezen termékek adatlapján informáljuk vásárlóinkat a szállítási időről.

Tovább...

A külföldről történő vásárlás másik nagy kockázata a visszaküldési folyamat nehézkessége. Bár vissza lehet küldeni a terméket, azonban a visszaküldési költség olyan magas, hogy nem éri meg. A legtöbb ilyen áruházban nincs telefonos ügyfélszolgálat, nemhogy magyar nyelven, hanem leginkább semmilyen nyelven sem áll rendelkezésünkre a visszaküldéshez megfelelő tájékoztatás.

A lovebest áruházban minden problémára azonnali megoldást találunk, a visszaküldési folyamat rendkívül egyszerű, nem problémázunk a visszafizetésekkel sem. Minden termékünkre visszavásárlási garanciát nyújtunk. 

A gyorsan és pontosan kiszállító webáruházakkal minden eddiginél könnyebb és zökkenőmentesebb lehet az online vásárlás, amely megkönnyíti az életünket és időt takaríthatunk meg.

Minden online vásárlás esetén javasoljuk, hogy a vásárlás előtt győződjünk meg arról, hogy a termék valóban raktáron van-e az adott áruházban, valamint van-e telefonos magyar ügyfélszolgálat, és hogy milyen szállítási idővel dolgozik az adott webáruház.