Blog

Az üveglencsés ékszerekről

lovebest
2023.03.20 11:51
Az üveglencsés ékszerekről

Az utóbbi években divatba jöttek az üveglencsés ékszerek, melyek a modern technológia és az ékszerkészítés találkozásából születtek. Az üveglencse az ékszerek egyik legfontosabb alkotóeleme, hiszen az átlátszó, tiszta anyag kiválóan alkalmas arra, hogy a fényt törje, így a különböző színek és minták pompásan tündökölhetnek. Az üveglencsés ékszerek különlegessége az, hogy mindig egyedi és személyre szabott darabok, hiszen a lenyűgöző anyag ellenállhatatlanul inspirálja az alkotókat arra, hogy minden alkalomra egyedi megjelenést varázsoljanak viselőjüknek.


A korábban csak nagyon magas árkategóriájú ékszerek új életre keltek az üveglencsés technológia bevezetésével, amely lehetővé tette, hogy szélesebb körben elérhetővé váljanak a különböző ékszertípusok, mint például az üveglencsés fülbevalók, nyakláncok, karkötők vagy gyűrűk. 

Az üveglencsés ékszerek kiváló ajándék lehet bármilyen alkalomra, hiszen a kifejezetten személyre szabott megjelenés hatalmas hatást gyakorolhat a viselőre. Az üveglencse megkapó szépsége és az egyedi szín- és mintakombinációk lehetővé teszik a személyesség és a stílusosság ötvözését, hogy mindenki életét megszépítsék. A divattervezők is gyakran használják az üveglencsét az általuk tervezett kiegészítőkben, hogy kifejezzék a divat világának legújabb trendjeit és egyedi stílusukat.

Az üveglencsés ékszerek megjelenése számos lehetőséget rejt magában, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő darabot. Az ékszerek azonban nem csak egy jó megjelenést biztosítanak, hanem egyfajta önkiteljesítési élményt is nyújtanak viselőiknek. Az üveglencsés ékszerek olyan kiegészítők, melyekkel az ember képessé válik, hogy kifejezze saját személyiségét, stílusát és életfilozófiáját. Rengeteg inspirációt és kreativitást adó elem, amelyek mindenki életét elvarázsolhatják. Ha eddig még nem próbáltál az üveglencés ékszerekkel, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld és az új ékszereddel mindenhol magad körül varázsold a világot.

Áruházunkban megtalálható sokféle üveglencsés ékszer, többek közt saját fényképes medál, mely rozsdamentes acél alapra tett fényképből és üveglencséből áll. Az üveglencse kicsit domború, a napfényben megcsillan az üvegen a fény. A fényképet a legjobb felbontású nyomtatóval nyomtatjuk, így az üveglencsés medálba vagy üveglencsés kulcstartóba tett fénykép a lehető legélethűbben adja vissza a fényképet. Akár a kedvenc háziállatod fényképe, akár egy általad küldött fényképből bármilyen rajongott sztár vagy más jópofa üzenet behelyezhető az üveglencsés medálba.

Ha nincs saját fényképed, áruházunk kínálatában többszáz féle előre elkészített fényképes üveglencsés medált, üveglencsés karkötőt, sőt, még üveglencsés fülbevalót is találsz. Lehet bennük nonfiguratív minta, vagy virágos üveglencsés medál, van nagyon sokféle állatos, kutyás, cicás üveglencsés ékszerünk, és természetesen a Best friends barátság témakör sem maradhatott ki az üveglencsés medálok és üveglencsés karkötők tervezésekor.

Megtalálható többféle vallási motívumos üveglencsés medál, Szűzmária és Jézus képekkel, és még sorolhatnánk a sokféle motívumot.

Az üveglencsés ékszerek ragasztásos technikával készülnek, egy acél alapba kerül a fénykép, melyre átlátszó ragasztóval ragasztjuk fel az üveglencsét, amely arra szolgál, hogy megvédje a fényképet, és nem utolsósorban jól is néz ki. A fénykép mérete 25 mm-es, kör alakú medál alapokba helyezhető.

Nézz körül áruházunkban, és válassz magadnak üveglencsés ékszert vagy kulcstartót.