Blog

Ásvány ékszerek

lovebest
2023.03.11 12:55

Az emberiséget az évszázadok során mindig is vonzotta a szépség és a ragyogás, éppen ezért az ékszerek az életünk szerves részévé váltak. Az ékszerek viselése nem csupán a testünk díszítésére szolgál, hanem akár az érzelmek, a hagyományok és az életstílusunk kifejezésére is lehetőséget nyújt.

Az egyik legkedveltebb és legszebb ékszertípus az ásvány ékszer, amelyet a természet egyik legcsodálatosabb alkotása.

Maria King kollekciónk egyedülálló, csodálatos ásvány karkötőkből és ásvány nyakláncokból áll, melyeket beszerezhetsz magában, vagy szettként is. Minden ásvány ékszerünk eredeti ásványgyöngyökből áll, és már több mint 800 féle ásvány karkötőt és nyakláncot, valamint ásvány fülbevalókat és szetteket kínálunk az áruházban. Találsz nálunk kifejezetten férfi ásvány karkötőket, mivel a férfiak körében napjainkra egyre közkedveltebbek az ásvány ékszerek és kiegészítők. Egyedi tervezésű, licenszjogokkal ellátott M.King ékszerkollekciónk kizárólag a www.lovebest.huwww.webmall.hu valamint www.royalkristaly.hu áruházainkban kaphatók Magyarországon.

Található a kollekcióban többszáz charmos ásvány karkötő is, amelynek lényege, hogy a karkötőre egy kis függőt is teszünk, mely általában nemesacélból készül. Van cicás karkötő, farkasos, elefántos, delfines karkötő, többféle fatima keze és buddha charmos karkötő, és sokféle szív medálos, szív charmos ásvány karkötő is. Emellett még számtalan állatos, csillagos, tollas, pave cirkóniagömbös és szerelmi szimbólumos karkötőt találsz a kínálatunkban.

Az ásvány ékszerek egyediek, mert sokféle anyagból készülhetnek, beleértve a féldrágaköveket és az ásványokat. Van, amelyik színes és szikrázóan szép, mások pedig elbűvölő mintázattal rendelkeznek. Az ásvány karkötők előnye, hogy minden darab egyediséget mutat, és mintázatának minősége és épsége is fenntartható.

Az ásvány ékszerek másik előnye, hogy megfelelő energiát nyújtanak a viselőnek. Az ásványok különböző gyógyító tulajdonságokkal rendelkeznek. Van, amelyik nyugalomra ösztönzi viselőjét, mások pedig jólétet hoznak. 

Az ásvány ékszerek a fém ékszerekhez képest, rugalmasságot és harmóniát hoznak. Az ásvány ékszerek, ásvány karkötők különböző típusait online kereskedelmi áruházunkban is beszerezheted. Az ásvány nyaklánc vagy más ásványokból készült ékszer viselése a hangulatunkat és a viselkedésünket is pozitív irányba befolyásolja. Az ásvány ékszerek tehát nemcsak divatkiegészítőként szolgálnak, hanem elménket és lelkünket is kényeztetik.

Díszítésük nagyon sokszínű, bár az ásványgyöngyök önmagukban is varázslatos szépséggel bírnak, M.King tervezők sok cirkóniaköves díszítést alkalmaztak a tervezéshez. Vannak cirkóniaköves pavé gömbök, rengeteg függő charm, valamint osztrák kristályok és sokféle kvarc ásvány a kollekcióban.

Az ásványok gyógyító hatásáról másik blogunkban írunk.