Blog

Céges promóciós bögre, jó reklámajándék cégeknek, intézményeknek

2024.02.09 11:07

A céges reklámajándék területén nem újdonság az emblémás bögre vagy fényképes bögre, de mit szólna egy olyan céges bögréhez, ami az Ön vállalkozásához, cégéhez arculatában pontosan illeszkedik, ízlésesen meg van tervezve, és olyan promóciós és reklám üzenetet hordoz, ami miatt a Megrendelője sokáig megőrzi majd az ajándékba kapott promóciós bögréjét.

Árak már 1590 Ft-tól / db! Áfás, bruttó ár!

Céges bögre rendelés tervezéssel együtt 10 db-tól megrendelhető itt:

https://lovebest.hu/Ceges-Bogre-megszemelyesitett-dizajnnal-10-db-tol

Céges bögre rendelés tervezéssel együtt 30 db-tól megrendelhető itt:

https://lovebest.hu/Ceges-Bogre-megszemelyesitett-dizajnnal-30-db-tol

Céges bögre rendelés tervezéssel együtt 60 db-tól megrendelhető itt:

https://lovebest.hu/spd/STM-BG-009-b4/Ceges-Bogre-megszemelyesitett-dizajnnal-60-db-tol

 

És ha megőrzi a Megrendelője az Öntől kapott ajándék bögrét, akkor az Ön cégneve, elérhetősége, tevékenységének leírása, sok hasznos reklámszöveg azonnal és akkor válik majd elérhetővé, amikor a Megrendelőnek épp szüksége lesz rá.

Nem kell a régi prospektusok, régi levelek között keresgélni a gázszerelő vagy villanyszerelő elérhetőségét, nem kell a klímás vállalkozás szórólapja után kutatni, hiszen a reklámbögre még évek múltán is ott lesz a konyhában, hiszen a bögréket általában használják.

A bögrék időtállóak, a grafika nem kopik le, mosogatógépben mosható!

Nagyon fontos a reklámbögre kivitelezése, esztétikája. Egy szépen és igényesen megtervezett promóciós bögre az Ön cégének is kiváló reklám. És hasznosabb, mint egy prospektus. Persze nem fér rá annyi szöveg, mint egy szórólapra vagy prospektusra, de elég sok információt feltehetünk egyetlen bögrére.

Akár 4-5 képet, emblémát, elérhetőségeket, szlogent, és legalább 10 sornyi feliratot is elhelyezhetünk körben a bögrén.

Áruházunkban gyakorlott grafikus dolgozik, garantáljuk, hogy a kész tervvel elégedett lesz Megrendelőnk.

Az áruházban megrendelhető háromféle csomag.

10 db-tól, 30 db-tól, valamint 60 db-tól dolgoztunk ki nagyon kedvező darabárat a céges promóciós bögrére (1590 Ft-tól/db!).

Céges bögre rendelés tervezéssel együtt 10 db-tól megrendelhető itt:

https://lovebest.hu/Ceges-Bogre-megszemelyesitett-dizajnnal-10-db-tol

Céges bögre rendelés tervezéssel együtt 30 db-tól megrendelhető itt:

https://lovebest.hu/Ceges-Bogre-megszemelyesitett-dizajnnal-30-db-tol

Céges bögre rendelés tervezéssel együtt 60 db-tól megrendelhető itt:

https://lovebest.hu/spd/STM-BG-009-b4/Ceges-Bogre-megszemelyesitett-dizajnnal-60-db-tol

A megrendelést követően a feliratozással, tervezéssel kapcsolatos igényeit kérjük küldje el a hello@lovebest.hu email címre.

Bögre adatok:

Űrtartalom 3 dl.
Bögre alapszíne: Fehér, füle és pereme színe választható. (A színes bögréket készlet szerint küldjük, van amikor a fül és perem, van amikor a fül és belső színes).
Anyaga: Kerámia

Mosogatógépben mosható, mikrózható. A minta nem kopik le!

Cégek, intézmények, iskolák, óvódák rendelhetnek közvetlenül itt, az áruházi felületen.

Az egyedi arculattal megtervezett fényképes vagy logózott bögre egy különleges és személyre szabott promóciós ajándék lehetőséget nyújt cégek vagy magánszemélyek számára. Ez a bögre tökéletes választás lehet céges rendezvényekre, vagy promóciós ajándéknak is kiváló.

Egyedi tervezése figyelemfelkeltő, egy céges reklám bögre, amelyen az Ön cégének adatai és szolgáltatásai szerepelnek. Egy ilyen hasznos céges ajándékot megőriznek a megrendelői.

Érdemes ajándékba adni minden visszatérő megrendelőnek egy céges promóciós bögrét, hiszen a bögréket nem dobják ki, sokáig használják partnerei, így az Ön cégének promóciója ezen a dekoratív reklám bögrén mindig szem előtt lesz.

A bögrét teljes mértékben az Ön igényei és elképzelései szerint tervezzük meg. A rendelés során kért színeket, logót és feliratot is figyelembe vesszük. Az egyedi tervezés garantálja, hogy a bögre teljes mértékben megfeleljen az Ön vállalatának vagy az adott alkalomnak.

Figyelem! A bögrenyomtató rendszer nem képes CMYK és pantone színek tökéletesen hű nyomtatására, ezért a kért színeket megközelítő pontossággal tudjuk megjeleníteni.

A grafikai tervezés és látványterv készítése is a bögre árába tartozik. Az Ön elképzelései alapján elkészítjük a látványtervet. 

A bögre kiváló minőségű anyagokból készül, így nem fog kopni a rajta lévő grafika. Emellett mosogatógépben is mosható, így könnyedén tisztán tartható.

Válassza az egyedi arculattal megtervezett fényképes vagy logózott bögrét, és ajándékozzon emlékezetes, személyre szabott ajándékot üzleti partnereinek!