Fülbevalók

Amiért minket válassz: • Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat • Hűségpont rendszer

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ BENNÜNKET A 06-70-315-7815 számon.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Sok tematikus, szimbólumos medál és charm kapható a Maria King ékszerek kínálatában. Kereszt, vallási motívumos, Szűz Máriás, sokféle állatmotívumos, klasszikus tüköracél (nemesacél) ékszer és punk-rock divatékszer található az áruházban.

TOVÁBBI DIVATÉKSZEREK (TÖBBEZER TÍPUS) ITT

Hogy válassz fülbevalót ajándékba?

fülbevalóEgy pár fülbevaló bármilyen alkalomra remek választás, de hogyan találd meg azt az ékszert, amit igazán magáénak érez majd a megajándékozott hölgy? Mutatjuk!

Fülbevalóval meglepni egy kedves ismerőst bizonyos szempontból merész vállalkozás, hisz nem könnyű olyat találni, amit egész biztosan imádni fog a hölgy. Ha viszont sikerül, egy igazán személyes ajándék válhat az ékszerből, ami minden viselés alkalmával mosolyt csal tulajdonosa arcára. Ráadásul semmi szükség arra, hogy méregdrága, exkluzív ékszerben gondolkodj, úgyis az eszmei érték a fontos. A kérdés csak az, hogy mire érdemes figyelned a válogatásnál?

Első lépésként gondold át, milyen stílus áll közel a hölgyhöz és mit tudsz az életmódjáról. Ha például romantikus alkat, akkor egy finom, nőies fülbevalót érdemes választanod, ha feltűnő jelenség, akkor ékszerben is ebben érdemes gondolkodnod, ha aktív életmódot folytat, egy kisebb bedugós modell lehet praktikus számára. Ha jól ismered a megajándékozni kívánt személyt, akkor ez is könnyen fog menni, és ha megvagy, jöhetnek a részletek!

Figyeld meg, milyen arctípusa van a hölgynek, hiszen ez döntő tényező abban, hogy milyen fülbevaló áll jól neki. Szögletes archoz a kerek formák passzolnak, szív alakú archoz a hosszú, lógós ékszerek között érdemes nézelődnöd, ha pedig ovális archoz választasz fülbevalót, akkor nyert ügyed van, mert bármi jól fog állni. Amikor ezt is végig gondoltad, az utolsó, amivel érdemes foglalkoznod, az az ékszer színe. Hogyan dönts erről?

Azonosítsd be, hogy bőrtónusa, szem- és hajszíne alapján melyik színtípusba tartozik, ugyanis ez alapjaiban meghatározza, mi passzol hozzá. A tavasz és ősz típusúaknak az arany színek állnak jól, míg azoknak, akik a tél vagy nyár típusba tartoznak, sokkal jobb választás az ezüst szín. Persze a színtípusokban is el lehet mélyedni még egy kicsit jobban, de ha az alapokkal tisztában vagy, máris sokkal könnyebb lesz a választás.

Ha úgy érzed, nem boldogulsz, még mindig bevetheted azt a trükköt, hogy belekukkantasz a hölgy ékszeresládikájába vagy kérsz néhány tippet valakitől, aki biztosan tudja, mivel aratsz sikert, például lánytestvértől vagy barátnőtől. Ne aggódj, biztosan szuper lesz az ajándék, csak szánj egy kis időt a válogatásra. Webáruházunkban a legnagyobb kényelemben böngészhetsz és ékszerdobozt is találsz az ajándékhoz!