Dinnyepiros hátizsák (42x21x22 cm)

VAN
Raktárkészlet:
dinnyepiros-hatizsak-42x21x22-cm
dinnyepiros-hatizsak-42x21x22-cm
dinnyepiros-hatizsak-42x21x22-cm
dinnyepiros-hatizsak-42x21x22-cm
4 770 Ft
Raktáron van. Szállítási idő 1-2 nap.
4 db
Részletek

 

Hétköznapokra, de sportoláskor is ideális hátizsák, nem túl nagy, így a villamoson sem támadnak rád a feldühödött utasok, de nem is túl kicsi, így minden fontos dolog belefér, amire csak szükséged lehet egy hátizsákban. Hogyan tedd trendibbé? Válassz a webmall kínálatából egy-két stílusodhoz illő menő grafikájú vagy szövegű kitűzőt (rengeteg cicás, kutyás, és mindenféle más témájú kitűzőnk van), pattints rá még egy pompomot, és máris a legmenőbb táskával vagy pénztárcával villogsz majd, tele kitűzővel, dizájnnal, színekkel.

Mérete: 42x21x22 cm. Oxford anyagból.

A táska fontos, táskából sosem elég. Kell sportos, elegáns, vagány, nőies, trendi, vicces, minden napra másik. Nemcsak az a fontos persze, hogy milyen a dizájn, a praktikumot is fegyelembe kell venni, ahogy piacra sem megy az ember magassarkú cipőben, és a céges meetingre nem megy tornacipőben. A táska ugyanígy hozzátesz a stílusunkhoz, és persze mind tudjuk, a női táska rejtelmei... ez valami misztikus, megfoghatatlan rejtély, melyet csak az ismer, aki naponta pakolja át a cuccát egyikből a másikba :-)

Táska a férfiaknak is kell, köztudottan sosem találnak semmit, hol a kulcs nincs meg, hol a pénztárca, ha csak zsebrevágja minden alkalommal, ezért kell egy táska, főleg a kisebb, praktikusabb darabok, hisz nem hurcolják magukkal a fél háztartást menet közben (ezt megteszi az oldalborda).


Termékeinket 1-2 munkanap alatt szállítjuk!

Adatok
Gyártó
MariaKing
Cikkszám
1400/dph
Cikkszám
1400-dph
Termékajánló