Karkötő

Több mint 5000 féle egyedi, válogatott női ékszer, minőségi, exkluzív nemesacél medál lánccal, sokszáz fülbevaló, többszáz exkluzív kivitelű nemesacél karkötő, pandora stílusú karkötő található raktáron az áruházban. 

Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 napos kiszállítás • Magyar Áruház, Megbízható Bolt • Telefonos ügyfélszolgálat

KÉRDÉSED VAN? Telefon: 06-70-315-7815

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend:

Többszáz nemesacél karkötő és bizsu karkötő raktáron van (best friends, legjobb barátok karkötők, páros karkötők, love, szerelem és család témájú bizsu karkötők, punk-rock karkötők, strasszos karkötők, üveglencsés karkötők találhatók a kínálatban.

A klasszikus strasszos vagy nemesacél karkötők mellett, van női kereszt karkötő, sas karkötő, kígyós karkötő, pók karkötő és sokféle állat motívumos karkötő, koponya karkötő, Jesus karkötő, és még nagyon sokféle motívumos karkötő az áruházban. 

Stílus a csuklódon: trendi karkötők nyárra

női karkötőA legvidámabb évszak hangulatát a csuklódon is viselheted, ha szert teszel néhány szuper nyári karkötőre!

Ahogy a hőmérő higanyszála megindul felfelé, tudjuk, hogy közeledik a nyár. Végre előkerülnek a szekrény mélyéről a könnyű ruhák és persze az évszak hangulatához passzoló kiegészítők is. Te hogy állsz karkötő fronton? Jól jönne néhány új, trendi darab, esetleg egy kis segítség is, hogyan válassz? Akkor olvass tovább, mutatjuk, mi hódít a következő hónapokban!

Jöhetnek a nyár színei!

A nyárral együtt a divat is színesebbé válik. A pasztellszínek, mint a halvány rózsaszín, levendula és menta, idén is népszerűek, ezek a lágy árnyalatok tökéletesen illenek a nyár könnyedségéhez és a természetes fény játékához. A tengerészkék örök kedvenc ezekben a hónapokban, hiszen az óceánok határtalanságát hozza el, egy csipet sugárzó eleganciával.

Ha merészebb típus vagy, a neon színek jelenthetnek izgalmas választást. A vibráló rózsaszín, sárga vagy zöld árnyalatok feltűnő kontrasztot alkothatnak a szépen lebarnult bőröddel, így garantáltan a figyelem középpontjába kerülsz. A korallpirossal, a türkizkékkel és a citromsárgával szintén nem tudsz mellélőni, az élénk színű karkötők a legegyszerűbb szettet is feldobják.

Nyári stíluskavalkád

A többféle anyagot és színt ötvöző bohém stílusú női karkötők a kreativitás jegyében készülnek és a szabadság üzenetét közvetítik, így tökéletesek nyárra. A geometriai formák és az etnikai motívumok is népszerűek, ezek egyszerűségükben szépek és egyediek. Választhatsz olyan anyagokat is, amik a természet közelségét hozzák el neked, és egyfajta nyugalmat sugároznak.

Hogyan viseld az új kedvenceket?

A karkötőkkel kapcsolatban egyetlen szabály van: nincs szabály! Egy egyszerű, letisztult ruhához választhatsz egy markáns, színes karkötőt, vagy több finomabb darabot is rétegezhetsz egymásra az izgalmas összhatás érdekében. A lényeg, hogy amit viselsz, tükrözze a személyiségedet és tökéletesen kiegészítse a megjelenésedet, bármit hoz is a nyár az életedbe.

Nézz körül webáruházunkban, és frissítsd a karkötő gyűjteményedet a nyárra hangolódva, hogy már az első igazán meleg napon új színekben tündökölj!