Aladdin csodalámpás medál nyaklánccal, ezüst színű

VAN
Raktárkészlet:
Aladdin-csodalámpás-medál-nyaklánccal, ezüst színű
Aladdin-csodalámpás-medál-nyaklánccal, ezüst színű
Aladdin-csodalámpás-medál-nyaklánccal, ezüst színű
Aladdin-csodalámpás-medál-nyaklánccal, ezüst színű
2 614 Ft
Medál mérete: kb. 5 x 2 cm. A lánc hosszúsága: kb. 50 cm.

Amiért minket válassz: • Minden raktáron van • Pénzvisszafizetési garancia • 2 munkanapos kiszállítás, választható házhozszállítás vagy Postapont • Magyar Áruház, Megbízható Bolt

KÉRDÉSED VAN? HÍVJ BENNÜNKET A 06-70-315-7815 számon,
vagy írj a hello@lovebest.hu email címünkre!

Szállítási díj országosan 1290 Ft
NOVEMBER-DECEMBERBEN 60 NAPOS VISSZAKÜLDÉS!

 

Részletek

 

Aladdin csodalámpás medál nyaklánccal, ezüst színű. Viszonylag nagy méretű medál, de kell is, hiszen a dzsinnek általában szép kövérek... Ha felveszed, csak megdörzsölöd a nyakadban a lámpást, és a lámpa szelleme minden kívánságodat teljesíti.

Medál mérete: kb. 5 x 2 cm. A lánc hosszúsága: kb. 50 cm.

Egy jól megválasztott ékszer öltöztet, feldobja a napodat, valahányszor ránézel, jobb kedvre derülsz. A színekkel és anyagokkal manapság könnyű variálni a különböző stílusokat, nem kell ragaszkodni a hagyományos szettekhez, nem feltétlenül kell a fülbevalót a karkötő vagy nyaklánc színéhez igazítani. Légy akár merész, akár konvencionális, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő ékszert.

Aladdin egy szegény semmirekellő gyerek egy kínai városból. Egy Magrebből érkező varázsló úgy mutatkozik be neki, mint apja barátja, és meggyőzi Aladdint és az anyját, hogy segítő szándékkal érkezett, és a fiúból gazdag kereskedőt akar faragni. Igazi célja azonban az, hogy rávegye Aladdint egy varázslatos olajlámpa megszerzésére, ami egy csapdákkal teli barlangban van elrejtve. Miután a varázsló megpróbálja átejteni, Aladdin a barlangban reked, ahol véletlenül megdörzsöli a gyűrűt, amit korábban a varázslótól kapott. Megjelenik egy dzsinn és hazaröpíti, a lámpással együtt.

Otthon Aladdin anyja meg akarja tisztítani a lámpást, mire megjelenik egy még erősebb dzsinn, akinek teljesítenie kell a lámpát megdörzsölő kívánságait. Aladdin a dzsinn segítségével gazdaggá válik és feleségül veszi Badroulbadour hercegnőt, a császár lányát. A dzsinn hatalmas, káprázatos palotát épít nekik, varázslatosabbat, mint a császáré.

A varázsló újra megjelenik, és kicsalja a lámpást a hercegnőtől, aki nem tud a lámpás hatalmáról. A varázsló utasítja a dzsinnt, hogy vigye a palotát és annak minden kincsét a Magrebbe, azonban Aladdinnak még megvan a régi varázsgyűrűje, amivel előhívja a másik dzsinnt. Bár ez a dzsinn nem fordíthatja vissza a lámpa szellemének varázslatait, képes Aladdint a magrebbe utaztatni, ahol Aladdin legyőzi a varázslót és visszaszerzi a lámpát.

A varázsló testvére bosszúból gyógyító öregasszonynak álcázza magát és bekérezkedik a palotába, ahol a hercegnő ismét bedől a fondorlatnak. Aladdint azonban figyelmezteti a lámpa dzsinnje a veszélyre, Aladdin megszabadul a gonosztól és boldogan él tovább feleségével, megörökölvén apósa trónját. (forrás: wikipedia)


Adatok
Gyártó
MariaKing
Gyártói Cikkszám
WEN357
Cikkszám
320/11
Anyag
Fém
Kristályos
Kristály, strassz nélkül
Vonalkód
5999132002233
Cikkszám
320-11
A vásárlás után járó pontok
26 Ft
Termékajánló
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!