Aladdin csodalámpás medál nyaklánccal, ezüst színű

VAN
Raktárkészlet:
Aladdin-csodalámpás-medál-nyaklánccal, ezüst színű
Aladdin-csodalámpás-medál-nyaklánccal, ezüst színű
Aladdin-csodalámpás-medál-nyaklánccal, ezüst színű
Aladdin-csodalámpás-medál-nyaklánccal, ezüst színű
2 667 Ft
Medál mérete: kb. 5 x 2 cm. A lánc hosszúsága: kb. 50 cm.

Házhozszállítás vagy Postapont • Magyar Áruház, Megbízható Bolt, 1-2 napos kiszállítás, Pénzvisszafizetési garancia
Tel.: 06-70-315-7815.
Email: hello@lovebest.hu 

Raktáron van. Szállítási idő 1-2 nap.
12 db
Részletek

 

Aladdin csodalámpás medál nyaklánccal, ezüst színű. Viszonylag nagy méretű medál, de kell is, hiszen a dzsinnek általában szép kövérek... Ha felveszed, csak megdörzsölöd a nyakadban a lámpást, és a lámpa szelleme minden kívánságodat teljesíti.

Medál mérete: kb. 5 x 2 cm. A lánc hosszúsága: kb. 50 cm.

Egy jól megválasztott ékszer öltöztet, feldobja a napodat, valahányszor ránézel, jobb kedvre derülsz. A színekkel és anyagokkal manapság könnyű variálni a különböző stílusokat, nem kell ragaszkodni a hagyományos szettekhez, nem feltétlenül kell a fülbevalót a karkötő vagy nyaklánc színéhez igazítani. Légy akár merész, akár konvencionális, nálunk biztosan megtalálod a megfelelő ékszert.

Aladdin egy szegény semmirekellő gyerek egy kínai városból. Egy Magrebből érkező varázsló úgy mutatkozik be neki, mint apja barátja, és meggyőzi Aladdint és az anyját, hogy segítő szándékkal érkezett, és a fiúból gazdag kereskedőt akar faragni. Igazi célja azonban az, hogy rávegye Aladdint egy varázslatos olajlámpa megszerzésére, ami egy csapdákkal teli barlangban van elrejtve. Miután a varázsló megpróbálja átejteni, Aladdin a barlangban reked, ahol véletlenül megdörzsöli a gyűrűt, amit korábban a varázslótól kapott. Megjelenik egy dzsinn és hazaröpíti, a lámpással együtt.

Otthon Aladdin anyja meg akarja tisztítani a lámpást, mire megjelenik egy még erősebb dzsinn, akinek teljesítenie kell a lámpát megdörzsölő kívánságait. Aladdin a dzsinn segítségével gazdaggá válik és feleségül veszi Badroulbadour hercegnőt, a császár lányát. A dzsinn hatalmas, káprázatos palotát épít nekik, varázslatosabbat, mint a császáré.

A varázsló újra megjelenik, és kicsalja a lámpást a hercegnőtől, aki nem tud a lámpás hatalmáról. A varázsló utasítja a dzsinnt, hogy vigye a palotát és annak minden kincsét a Magrebbe, azonban Aladdinnak még megvan a régi varázsgyűrűje, amivel előhívja a másik dzsinnt. Bár ez a dzsinn nem fordíthatja vissza a lámpa szellemének varázslatait, képes Aladdint a magrebbe utaztatni, ahol Aladdin legyőzi a varázslót és visszaszerzi a lámpát.

A varázsló testvére bosszúból gyógyító öregasszonynak álcázza magát és bekérezkedik a palotába, ahol a hercegnő ismét bedől a fondorlatnak. Aladdint azonban figyelmezteti a lámpa dzsinnje a veszélyre, Aladdin megszabadul a gonosztól és boldogan él tovább feleségével, megörökölvén apósa trónját. (forrás: wikipedia)


Termékeinket 1-2 munkanap alatt szállítjuk!

Adatok
Gyártó
MariaKing
Cikkszám
320/11
Cikkszám
320-11
Termékajánló